Forenkle installasjonen med TALOS

Stoltzen TALOS er vår lineup av installasjonsprodukter. Under Talos-paraplyen finner man alt fra kanaler og veggfester til avanserte rack for AV-utstyr. Vi gjør det vi kan for å være det første du tenker på når du skal installere effektivt, trygt, pent og ryddig.

06. sep 2021

TALOS RM-serie

Gulvskap med 360° tilgang

Denne rackrammen er perfekt for enheter der man behøver tilgang fra både fremside og bakside, men likevel ønsker å plassere enhetene inntill bakvegg, inni ett skap eller lignende.

  • Rammeverk på 10U eller 15U (580mm dyp)
  • Uttrekkbar og svingbar ramme 360°
  • Leveres flatpakket

TALOS K35-serie

Plastkanal med teip 35x20mm

Stoltzens bestselgende kanal kan kompletteres tilbehør som gjør installasjonen ryddig og oversiktlig. Kanalen leveres i lenger à 2 meter, og kjøpes per enhet. (1 enhet = 2 meter kanal).

  • Hver eske inneholder 20 kanaler
  • Tilbehøret leveres i pakker på 5 stk per enhet

TALOS GS-serie

Elegant gulvlist i aluminium med lokk for kabelføring etter installasjon. Det er mulig å kutte til ønsket lengde og det følger med lokk for enkel plassering av kabler, eller utbytte. Den har et dobbelt kanalsystem som muliggjør separering av ledninger. Leveres med endedeksler for finere finnish og skjuling av kutt ved forkortning av listen. Det medfølger 3 stk 3M tape for festing til underlaget.