Stoltzen lanserer DSP produkter

Vår DSP-serie inkluderer X88, X1616, samt X44D, X88D og X1616D med Dante.

20. apr 2023

Vi presenterer vår nyeste serie med DSP-produkter, designet for å løfte lydopplevelsen og tilfredsstille en rekke bruksområder. Vår DSP-serie inkluderer X88, X1616, samt X44D, X88D og X1616D med Dante. Disse kraftige DSP-ene tilbyr enestående lydbehandlingskapasiteter for å møte dine varierte behov, enten det er for musikkavspilling, opptak eller videokonferanser.


Våre Dante DSP-er (XD-Serie) kan skryte av imponerende funksjoner, for eksempel støtte for opptil 32 kanaler, fire uavhengige AEC-kanaler og et bredt utvalg av konfigurerbare moduler. Det brukervennlige GUI-et tillater sentralisert kontroll av alle enheter i systemet, med FLOW muliggjør man enkel aktivering av nødvendige funksjoner med ett klikk. Opplev sømløs musikkavspilling, opptak og kompatibilitet med populær videokonferanseprogramvare som Zoom, Teams og Skype.

DSP-ene uten Dante (X-Serie) tilbyr lignende høykvalitets lydbehandlingskapasiteter, med fire uavhengige AEC-kanaler og et vell av behandlingsmoduler. Det intuitive GUI-et FLOW gir sentralisert kontroll for enkel administrasjon. Nyt musikkavspilling, opptak og støtte for videokonferanseapplikasjoner.

Både XD- og X-serie drives av den robuste ADI SHARC 21489-prosessoren, med en 64-bit DSP-motor og en kraftig digital lydsignalbehandlingsplattform. FLOW Controller-programvaren gir full kontroll og styring av hele DSP-serien, og tilbyr en rekke behandlingsfunksjoner som AFC, AEC, ANS, ANC, AM, AGC, Ducker, PEQ, GEQ, forsinkelse og mer.

Med fokus på brukervennlighet gjør FLOW Controller-programvarens intuitive grafiske grensesnitt det raskt og praktisk å få tilgang til alle signal kanaler. Lydsystemdesignere og installatører kan enkelt se og justere inngangsnivåer, DSP-behandlingsparametere, miksingsforhold og utgangsnivåer.

Forbedre lydopplevelsen med vår innovative DSP-serie, designet for å levere enestående ytelse, allsidighet og brukervennlig betjening for ethvert lydsystem.