Revolusjonerende kabelføring med Stoltzen MPO

12. okt 2021


Dette er løsningen du er på jakt etter for HDMI signalføring i vegger, gulv eller andre steder med redusert plass. Signalet går over Fiberkabel med MPO-kontakter, og lar deg trekke på selv de vanskeligste steder.

I kit’et medfølger 2xMPO Female/Female koblinger i Keystone formfaktor, slik at man enkelt kan feste dette i datarack, kanaler, gulvbokser osv. Fra MPO til HDMI medfølger kabel for begge ender på 1,8 meter, og USB-tilkobling for 5v spenning i mottaker-ende. Denne kobles f.eks i USB-uttak på skjerm. Du får MPO-kabelen i lengder fra 5 til 100 meter.

Stoltzen MPO Solution

Installeres hvor som helst

Sammenlignet med tradisjonelle AOC kabler som er rettningsbestemte, elimineres enda en feilkilde. Denne kabelen kan installeres hvor som helst fra en kilde til skjerm uten at du trenger å sikre at kabelen er i riktig retning. Når toveis MPO-kabelen er koblet til, er den klar for kilde- og skjermtilkoblinger.

HDMI 2.0 4K@60

Den 8-kjerners rene fiberkabelen er utviklet med fremtidige oppgraderinger, i stand til å takle 72 Gbps båndbredde for å støtte en rekke grensesnitt i fremtiden. MPO-kabelen kan installeres i kanalen med Tx- og Rx-kontaktene som er lagt til på et senere tidspunkt eller oppgradert fra HDMI 2.0 til 2.1, uten å måtte koble til eller bytte ut kabelen i fremtiden.

Pre-Wire, Connect and Go

De standard universelle MPO-kontaktene gjør at kablene kan kobles på forhånd. «Connect-and-Go»-avtakbare HDMI-MPO-kontakter eliminerer både ekstra kostnader, testing og verktøy.