Komplett AV over IP løsning

13. des 2021

Stoltzen AV over IP lar deg sende lyd- og bildesignaler over standard IP basert nettverk. Du setter en sender ved hver kilde, og en mottaker ved hver skjerm, en kontrollerboks til administrasjon – og distribuerer signalene med en vanlig IP basert switch – over en standard nettverkskabel. 

Dette gir mange fordeler i forhold til proprietære matrix løsninger: 

  1. Standard nettverkskabling, uten spesielle krav. Alt installatøren trenger å gjøre er å sørge for at kablingen overholder Cat.6
  2. Kostnadseffektive nettverksswitcher. Du får stor fleksibilitet og kan enkelt utvide installasjonen ved å sette inn større swither, eller stacke flere switcher.
  3. Strømmating over PoE standarden. Du slipper kostnaden med elektriker, da strømmen kommer over nettverkskabelen.

Stoltzen Apollo 6000 UHD 4K@30 KVM

Stoltzen Apollo 6000 er en god AV over IP løsning med JPEG2000 komprimeringsløsning, med 1-2 frames delay, som er perfekt for interaktiv bruk i møterom, undervisning og opplæring.

Stoltzen Apollo 3000 FHD

H.264 IP-enkoderen (SA-3000E) og dekoderen (SA-3000D) gir en komplett end-to-end streamingløsning. Video-, lyd- og RS232-signaler kan rutes sammen eller hver for seg gjennom hele matrisesystemet. De kan også fungere som videovegg opp til dimensjonene 16 x 16 med inngangs- og utgangs HDMI-oppløsninger som støttes opp til 1920 x 1080 @ 60Hz.

Stoltzen Apollo 3000 Video Processor

Stoltzen SA-3000VP er en vindusprosessor, den kan dekode opptil 6 IP-strømmer med 1920x1080P @ 60Hz oppløsning og blande dem på en overlappende måte, og til slutt sende ut til H.264-mottakere via Ethernet eller til en HDMI-skjerm via HDMI-port.

Denne enheten tilbyr gode løsninger for konferanserom, kjøpesentre, hoteller, skilting med høy oppløsning, overvåkning, skoler og bedriftsopplæringsmiljøer, etc.

Stoltzen Apollo 3000 MultiView 1080p

MW3000D er en høyytelses H.264-dekoder som fungerer med H.264-enkodere for å tilby komplette end-to-end-streaming-systemer. Den har muligheten til samtidig å dekode maksimalt ni IP-strømmer i rutenett, og dekode maksimalt seks IP-strømmer i PiP-modus, og vise dem i forskjellige layouter med flere visninger på en enkelt skjerm.

Den kraftige dekoderen tilbyr integrasjonsvennlige kontrollfunksjoner – Windows PC-konfigurator (Apollo Configurator), Apollo Visual Composer Touch på iPad (kommer snart) og IP-kontrollboks (SA-C), som gir enkle & fleksible kontroll- og administrasjonsalternativer. Kan brukes i hjem, klasserom, konferanserom og opptak m.m.

Stoltzen Apollo Controller for 3000 & 6000

SA-C er en IP-kontrollboks som brukes som en A/V-kontrollenhet for å kontrollere, konfigurere og administrere enkodere og dekodere på lokalnettverket. Den har to Ethernet-porter og to RS232-porter, og tilbyr integrasjonsvennlige kontrollfunksjoner – LAN (Web GUI & Telnet). Den kan også brukes med en tredjepartskontroller for å gi enkle, fleksible kontroll- og administrasjonsalternativer. SA-C kan automatisk søke og vise enkodere og dekodere. Den er designet for å være kompatibel med konfigurasjonsfilen fra PC-konfigurator (Apollo Configurator) og bruke den importerte konfigurasjonsfilen til å utføre operasjoner på kodere og dekodere som matrise og videovegg.