AV over IP fra Stoltzen installert hos RDC Golf

18. jan 2022

På Lund i Kristiansand ligger RDC Golf, Norges råeste innendørs golfsenter. Stoltzen har levert sin AV over IP løsning – Apollo og Elektroxperten har stått for all elektroinstallasjon, samt installasjon av spredenett.

Dette er et veldig kult konsept, som vi har hatt gleden av å jobbe med. Her har vi blant annet installert løsninger som AV over IP ved at man har sentraliserte kilder som sendes til ønsket skjerm. Dette gjør at man kan dele opp skjermene slik at de kan ha flere inngangskilder samtidig. Da kan vi se både golf, fotball og nyheter på samme skjerm – det er kult!

Trond Eretveit, Prosjektleder Elektroexperten
Foto: RDC Golf (Lekre detaljer er gjennomgående i hele lokalet)

Daglig leder av RDC Golf beskriver samarbeidet med Elektroxperten som meget bra:

Elextroxperten er en løsningsorientert prosjektleder med god bransjeerfaring, dyktige montører, overholdte frister og ikke minst hyggelige mennesker i alle ledd. Vi har heller ikke mottatt noen uventede fakturaer i etterkant av prosjektet, og er godt fornøyd med resultatet.

Isak Reinhardsen, Daglig leder i RDC Golf
Foto: RDC golf (Inngangen til RDC golf)
Foto: RDC Golf (Lekre detaljer er gjennomgående i hele lokalet)

Stoltzen AV over IP lar deg sende lyd- og bildesignaler over standard IP basert nettverk. Du setter en sender ved hver kilde, og en mottaker ved hver skjerm, en kontrollerboks til administrasjon – og distribuerer signalene med en vanlig IP basert switch – over en standard nettverkskabel.